Mas Wahyu Didik Berbagi Cerita

  • modern / inspirasi / Travel /
    18 Sep 2015

    Body Rafting di Green Canyon Tempat Wisata Pangandaran

    Bagi yang cinta kecipak kecipuk basah-basahan main air sesekali main deh liburan wisata body rafting di Green Canyon, tempat wisata Pangandaran Jawa Barat.   Nah ini video singkat saya dengan  teman-teman tercinta bulan Agustus 2015 kemaren di Green Canyon. Ini Video, diedit dan diupload oleh Mas Wahyu Didik .      
  • Travel /
    4 Nov 2012

    Warteg Maknyus di Jalan Kaji Jakpus

    Kalau pagi pas mau menuju harmoni, aku mampir dulu di warteg yang tentu saja makanannya aku anggap enak dan gak enek. Warungnya sangat sederhana, cuma tenda biru ada tulisan jual nasi uduk dan nasi putih. Yang jual dan yang masak ibu pake jilbab. Rasa masakannya sangat recomended apa lagi kalo masih hangat. Letaknya, jalan kaji, bisa belok lewat Suryopranoto atau Jl Hasyim Ashari, Jakarta Pusat. Masuk jalan kaji ada warung tenda biru depan kalo gak indomart ya alfamart. Rasanya mantaps cocok buat lidah.
  • Travel /
    30 Oct 2012

    Di Mana Tempat Jual Tas Pengemas Pelengkap Travel Bag atau Koper dengan Harga Murah?

    Setelah menemukan tempat jual travel bag dan koper dengan harga relatif murah, terpikir juga gimana ya agar cara berkemas tidak ribet supaya travelling untuk menikmati liburan benar benar mengasyikan. Bagaimana pun, packing termasuk dalam proses travelling dan semua pasti senang cara yang mudah dan rapih. Akhirnya ketemu nih pelengkap dari travel bag yang namanya tas mirip koper jenis Bags in Bag packing Cubes. Dengan tas pengemas ini, pasti akan terbantu mengemas barang bawaan dengan mudah. Nggak perlu bingung menata ulang barang bawaan. Membongkar dan menata koper terasa mudah dan rapih. Tidak perlu bilang wow terhadap tas pengemas untuk packing tetapi tas mirip koper jenis Bags in Bag packing Cubes memang memiliki keunikan tersendiri. Sudah unik, harga tas mirip koper ini terjang
  • Travel /
    8 Apr 2012

    Outdoor Wear for Warming Your Body and Building Style

    Outdoor wear is not only warming you but giving you style. Build your avatar, your good looking appearance with it. Like feathers of peacock, attract and create good first impression with your wear. With your wear, you can build an image about you. One of outdoor wear is parka. Parkas are kinds of heavy jackets with a hood, often equipped with fur or fake fur to protect the face from freezing temperatures and wind. Etimologically, The word parka comes from the Nenets language. It literarily means animal skin. Outdoor wear can be your best friend in your adventure. Choosing outdoor wear is not only considering its functions but also its style. In functional consideration, you need to see the function of your wear, such as, pocket to keep something, warming your body especially
  • Travel /
    8 Apr 2012

    WHO EVER WIN, WE LOVE TO WATCH ICE HOCKEY

    The Nashville Predators are a professional ice hockey team in Nashville. Team of big cats or tigers with long fangs are ready to show their best performance. The St. Louis Blues are a great ice hockey team based in St. Louis, Missouri. With their blue wings, they can show how high their score. Calgary flames are also ready to defeat their competitor with their flame strategy. WHO EVER WIN, WE LOVE TO WATCH! Ticketamerica.com has a great selection of Nashville Predators tickets and St. Louis Blues games and excellent Calgary Flames information for all tickets. nashville predators tickets st louis blues tickets calgary flames tickets
  • Travel /
    17 Feb 2012

    When You Visit Chicago

    In Chicago, you can visit and see arts exhibition in Chicago Cultural Center, go shopping in Magnificent Mile, spend your time in spectacular gathering spot with your friends and loved one in Millennium Park, bring your child to Chicago Children’s Museum, enjoy the beauty in wonderful skyline views in Navy Pier, do many things in Chicago. Chicago is the destination of shopping and fashion. More than 240 fashion designers live in Chicago and you can visit 400 independently owned boutiques. When you visit Chicago, do not forget to visit Magnificent Mile along Michigan Avenue from Chicago River to Oak Street. The Chicago Cultural Center is Chicago Landmark historical building, one of the most comprehensive arts showcases in the USA. Visit and see programs and exhibitions ( performing,

Ini Lho Aku

@maswahyudidik
Halo, nama panggilan sesuai KTP nama saya Wahyu, di kampung di Jogja nama panggilan saya Didik. Di Goodread nama saya YW Purnomosidhi. He he saya kadang-kadang blogger, penulis cerpen fabel, penterjemah dan internet marketer.

Recent Post

Recent Comments